Průvodce pro Váš eurovíkend

Poznávej.eu opět rozšiřuje svůj obsah. Tentokrát se můžete těšit na průvodce po městech Marseille, Monaco, Porto, Belfast, Edinburgh, Rotterdam, Drážďany, Zurich, Linz, Wroclaw, Kodaň a Helsinki.

Lyžařský seriál IV. Itálie

widoczek
Livigno by Burlap, Flickr.com

V Itálii najdete velmi rozmanitá pohoří a díky jižní straně alpského hřebene si budete většinu času dopřávat lyžování a další zimní aktivity za slunečného počasí. Je tu mnoho tras pro zdatné lyžaře, ale i pro začátečníky.

Celkově tu na vás čeká zázemí pro kvalitní lyžování. Je to rychlé odbavení, takže vám nehrozí fronty u vleků. Zbyde více času na lyžování na dobře upravených svazích. Na úrovni jsou i další služby určené turistům – ubytování, stravování atd. Do italských středisek se autem z Čech dostanete zhruba za 7 – 9 hodin. Podívejte se na oblíbená lyžařská letoviska, co Vám přináší a nabízí… Pokračování textu Lyžařský seriál IV. Itálie

Poznávej s námi Moskvu či Veronu

Moskva, chladné a přitom okouzlující velkoměsto a přesným opakem k tomu temperamentní historická Verona. Dvě tak rozdílá a přitom nádherná města – Moskva a Verona. Kompletní průvodci těchto dvou měst jsou nyní součástí Poznávej.eu. Nevázejte, prostudujte turistické cíle, tipy na ubytování či návod jak se do daného města dostat, a můžete vyrazit na cestu.

Kromě těchto dvou kompletních průvodců jsme pro Vás připravili pohled do Švýcarské Ženevy, kouzelného města s ještě kouzelnější atmosférou.

Kompletní průvodci po Berlíně a Madridu

Co je nového na Poznávej.eu? Opět jsme rozšířili obsahovou část webu, tentokrát o kompletní průvodce po německém hlavním městě Berlíně a španělském Madridu. Najdete zde tradičně, kromě doporučených míst k navštívění či nakupování, servis v podobě aktuálního počasí, rezervace ubytování či letenek.

Kromě Madridu a Berlína můžete s Poznávej.eu nově cestovat i do oblíbené italské Florencie, která je čím dál oblíbenější díky své historii a architektuře.

Připravujeme pro Vás pohled do švýcarské Ženevy a dále pak kompletní průvodce po Moskvě a Veroně.

Orientujte se v kategoriích hotelů..

Cestujete a ubytováváte se v hotelech? Zřejmě Vám tedy něco říká kategorizace hotelů podle hvězdiček. Co Vám ale daný počet hvězdiček napovídá? To vše se nyní dočtete na Poznávej.eu. Připravili jsme pro Vás rozsáhlý článek o tom, jak se orientovat v jednotlivých kategoriích hotelů, a jaký standard by měla daná skupina hotelů přinášet. Vše se dočtete v tomto článku.